Bojra uji te trasha Stabilo 12

400 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 400 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: ST380/12

Përshkrimi

Bojra uji Stabilo Trio Jumbo!

Bojra te trasha!

Paketimi perfshin 12 ngjyra!

Trashesia e bojrave extra thick ben qe te jene te pershtatshme dhe lehtesisht te perdorshme nga parashkolloret apo femijet e klasave te para!

Cilesi e larte!

 

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase