Pineska me koke me ngjyra SPREE

50 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 50 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: 82170

Përshkrimi

Pineska me koke me ngjyra SPREE.

Me  nje dizajn mjaft interesant.

E gjeni me gjilpere metalike dhe me koke plastike.

Koka plastike eshte ne ngjyra te ndryshme dhe ne ngjyre trasparente.

Pako ka 50 cope.

 

 

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase