Organizues tavoline rrjete Spree

490 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 490 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: SP84080

Përshkrimi

Organizues tavoline!

Marka: Spree!

Me 3 ndarje per te organizuar ne menyre sa me te rregullt dhe te mireorganizuar mjetet e tavolines se zyres tuaj!

Materiali: Rrjete!

E disponueshme vetem ne ngjyre te zeze!

E pershtatshme per perdorim ne zyre!

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase