Makine kapese Spree Metal 24/6 me krah te gjate e zeze

990 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 990 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: 81190

Përshkrimi

Makine kapese Spree.

E gjeni ne ngjyren e zez.

E pershtatshme per te kapur deri ne 20 flete.

Dizajni me krah te gjate ben qe kjo kapese te qepe deri ne 300mm fleten.

Model i forte dhe metalik.

Dizajni shume modern dhe ergonomik.

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase