Kapese me veshe 32mm me ngjyra

30 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 30 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:6996

Përshkrimi

Model i ri dhe cilësi të lartë. Dizajni klasik dhe material i forte.

E bërë prej çeliku me cilësi të lartë,  me elasticitet të mirë, të qëndrueshëm.

Kjo e bën administrimin e llojit të dokumentit tuaj më të lehtë dhe më të përshtatshëm.

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase