Hapese 1 vrime pince metalike Spree

190 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 190 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: 82401

Përshkrimi

Hapese metalike me nje vrime ne forme pince!

Me material metalik dhe shume cilesor!

Mund te hape deri ne 5 fleta!

 

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase