Gote me magnet SPREE

280 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 280 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: 83681, 83682, 83683, 83684

Përshkrimi

Gote me magnet SPREE.

Mbajtese kancelarie me nje model mjaft interesant dhe bashkekohor.

Do ta gjeni ne kater ngjyra te ndryshme: blu, kuqe, portokalli, jeshile.

Pjesa magnetike eshte shume e pershtatshme per te vendosur kapeset e akteve metalike.

 

 

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase