Dosje me zinxhir Zip me ngjyra Spree

80 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 80 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: SP77505, SP77510, SP77515

Përshkrimi

Dosje me zinxhir Zip!

Formati A4!

Transparente!

Me zinxhir ngjyre jeshile, blu dhe te kuqe!

Plastike e plote!

Kapaciteti: Deri ne 120 faqe!

Mban edhe nje xhep te vogel per te mbajtur karta!

Cilesi e larte!

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase