Bexhe e forte plastike SPREE

50 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 50 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: 80010, 80011

Përshkrimi

Bexhe e forte plastike e markes SPREE!

2 Lloje Bexhe: bexhe horizontale me permasa 96 * 76 mm dhe bexhe vertikale me permasa 102 * 66 mm!

Trashesia: 240 mikron!

Materiali: Plastike e forte!

 

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase