Xhelatine Shark

100 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 100 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:0895

Përshkrimi

Kjo lodër përmban slime ne ngjyre blu dhe një lodër peshkaqen dhe vjen në një "vaskë" me gjeresi 5 cm me kapak.
Është e konfirmuar nga CE e sigurt per shendetin dhe eshte e përshtatshme për femijet e moshes 3 vjec.
Permbajne dizajne të ndryshme të peshkaqenëve.

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase