'BARBIE SUMMER GLITTER DOUGH' LISCIANI

890 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 890 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: Lis88836

Përshkrimi

3 kavanoza në formë zemre me brumë me shkëlqim dhe 3 kallëpe të ndryshme me ikonat më të bukura të Barbie. Zgjidhni ngjyrat që ju pëlqejnë më shumë dhe lironi kreativitetin tuaj.

Specifika

Brand
Lisciani
Gjej të ngjashme

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase