Numrator druri Abacus dhe kubat per veprimet matematikore

450 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 450 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: IMP9583

Përshkrimi

Paketimi permban numratorin e drurit dhe kubat per veprimet matematikore!

E rekomandueshme per femije te parashkollorit apo te klasave te para!

Ndihmon femijet te mesojne numerimin, numrat dhe veprimet e thjeshta matematikore si mbledhja, zbritja, shumezimi dhe pjestimi!

I perbere nga material druri i cilesise se larte!

 

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase