Cante shpine biznesi Broker Promobox

4.400 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 4400 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: PRB3440110

Përshkrimi

Cante shpine biznesi Broker!

Marka: Promobox!

Me disa xhepa!

Me zinxhire!

Me doreze!

Me rripa per t'u vendosur ne shpine!

Me ndarje per te organizuar materialet e punes dhe gjithashtu me nje xhep per te vendosur telefonin!

Permasat: 32x46x18 cm!

Materiali: Nylon!

Cilesi e larte!

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase