Pamje mendore

Në gjendje
2.399 Lekë 2.159 Lekë
Ju kurseni: 240 Lekë (Përfshirë taksat)
Gjyshi juaj ju kalon papritur pronësinë e një ferme të vogël idilike. Është e gjitha në gjendje të keqe, kështu që është detyra juaj të merrni përsipër sfidën për ta rindërtuar atë. Në varësi të motit dhe kërkesave të fshatarëve lokalë, ju do të mbillni një shumëllojshmëri të korrave për të...
Në gjendje
1.999 Lekë 1.799 Lekë
Ju kurseni: 200 Lekë (Përfshirë taksat)
Zgjidhini enigmat me nonogram dhe përjetoni historinë e 2 aventurave të ndryshme të enigmës! Piczle Cross Adventure: Bashkohuni me heronjtë tanë Score-chan, Gig dhe Professor Matrix në një aventurë në një botë të gjerë të hapur. PictoQuest: Testoni aftësitë tuaja në enigmë duke ndihmuar dy...
Në gjendje
5.299 Lekë 4.769 Lekë
Ju kurseni: 530 Lekë (Përfshirë taksat)
Në gjendje
3.999 Lekë 3.599 Lekë
Ju kurseni: 400 Lekë (Përfshirë taksat)
Komuniteti juaj u rrëzua nga një stuhi e fortë që shkaktoi një apokalips dhe lëshoi të vdekurit e gjallë. Së bashku me të mbijetuarit e tjerë, është detyra juaj të rindërtoni dhe të lejoni që jeta e qëndrueshme të mund të sigurohet ende. Kultivoni fermën tuaj dhe menaxhoni restorantin tuaj për...