LOJE SHAH 5 NE 1

400 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 400 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:11144

Përshkrimi

Loje Shahu Portable Magnetic 5 në 1 Kjo është një lojë e bukur per tu argetuar sa me shume teksa qendroni ne shtepi .
Te gjithe mjetet e lojes jane magnetike .
Shumë i dobishëm, kompakt dhe mund të mbahet me vete kudo.
Ofron 5 lojera të ndryshme duke përfshirë:
Shahu
Damë
Ludo
Gjarpër
Shah dhe damë
Madhësia fushes se shahut 17cm x 12cm

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase