Lisciani "Swing Memo the forest" Life Skills

1.100 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 1100 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: Lisex72576

Përshkrimi

Bazuar në Aftësitë e Jetës
Memo 42 karta me kuti ekskluzive lëkundëse të dhelprës
Përmban 42 memorandume, kuti lëkundëse dhe udhëzime
Zhvilloni përqendrimin, kujtesën, autonominë dhe kreativitetin
Prodhuar në Itali

Specifika

Brand
Lisciani
swing memo
The Sea
Gjej të ngjashme

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase