Lisciani "My first words my home"

1.100 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 1100 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi:Lisex72514

Përshkrimi

Bazuar në Aftësitë e Jetës
Mësoni fjalët e shtëpisë
Përmban 61 karta dhe udhëzime vetë-korrigjuese
Zhvilloni fjalorin, autonominë, aftësitë shqisore dhe koordinimin sy-dorë
Prodhuar në Itali

Specifika

Brand
Lisciani
Gjej të ngjashme

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase