Loje lekundese bojeqielli

8.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 8500 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona

Përshkrimi

Kufiri maksimal i peshës deri në 22.6 kg për fëmijë.

Mund të mbaje deri në tre fëmijë.

E qëndrueshme dhe e rehatshme.

Pastrohet lehtësisht me sapun dhe ujë.

Përmasat 105cm x 43cm x 35,5cm.

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase