Piano e zeze me stol

6.000 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 6000 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona

Përshkrimi

Piano elektronike e madhe me mikrofon, këmbë dhe stol • 31 çelësa • Efekte drite • Polifoni: 4 nota • 4 tinguj • 4 ritme • 22 këngë demotike • 4 blloka për të luajtur bateri • Mikrofon i rregullueshëm • Mund të regjistroni dhe riprodhoni meloditë • Ndalo • 3 mësim nivelet që ndjekin dritën e tasteve • 3 këmbë • Mbulesa me mbajtëse mbështetëse • Rregulloni volumin dhe ritmin • Fikja automatike •Lidhja me prizën me një luajtës MP3 (përfshirë kabllon)

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase