4.000 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 4000 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona

Përshkrimi

Vendose lugën në dorën e saj dhe mbështetu mbrapa, shiko, duke e çuar lugën në gojë Pa bateri

Aksesorët: përmban 1 shishe, 1 lugë dhe 1 pjatë. Dimensionet: kukulla ka përafërsisht 30 cm. Mosha: për fëmijë nga 2 vjeç.

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase