My First - Sensory friend

1.490 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 1490 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: 14452

Përshkrimi

Sensory friend/shoku i shqisave
Nje set mjaft interesant dhe ndihmues ne zhvillimin e shqisave te femijeve tuaj, do te mund te vene ne pah aftesite e femijeve tuaj per te njohur ngjyrat. |
Cilesi e garantuar!

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase