My First - Play and learn eggs

1.490 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 1490 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: 14453

Përshkrimi

My First - Play and learn eggs
Nje set mjaft i pershtatshem per femijet e moshave te vogla nga 1-4 vjec  per te njohur format dhe figurat e kafsheve.
Vete dizajni i kesaj loje do te vendose ne levizje mendjen e femijeve tuaj.
Produkt cilesor!

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase