My First - Hammer tap tap

1.490 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 1490 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: 14424

Përshkrimi

Hammer tap tap/cekici tap tap
Eshte nje set per femijet nga mosha 1-4 vjec, i cili stimulon ne kreativitetin e femijeve dhe ne imagjinaten e tyre.
Seti perbet nga nje tabele e pershtatshme per t'i vendosur format me menyra te ndryshme, dhe cekici i cili do te ndihmoje ne vendosjen e formave mbi tabele.
Produkt cilesor!

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase