I learn to thread beads

790 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 790 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: 14808

Përshkrimi

I learn to thread beads
"Mesova te bej rruaza" eshte seti i cili perbehet nga 18 rruaza ne forma te ndryshme druri dhe nje fije.
Me kete set femija juaj do te mund te kombinoje format e ndryshme te rruazave dhe ti vendose ato sa me bukur, gjithashtu do te ndihmoje femijen te njohe sa me mire format gjeometrike dhe ngjyrat.
Mund t"ua  beni dhurate femijeve dhe ti beni ato shume te lumtur.

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase