1.490 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 1490 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: 14619

Përshkrimi

I learn to hammer
"Meso si te ndertosh" eshte nje set i cili i meson femijes tuaj te perdori cekicin dhe te krijoje forma te ndryshme te drurit.
Mund te mesoni lehtesisht te ndertoni me ane te cekicit i cili eshte i perbere nga materiali i drrurit cilesor, dhe thuba me material mjaft cilesor plastike.
Mund te perdoret lehtesisht duke krijuar forma te ndryshme si ne fotot e mesiperme!

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase