Ring & Bracelets-SES

950 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 950 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: 01007

Përshkrimi

Unaza dhe burzyluke.
Nje loje mjaft interesante qe i lejon femijet tuaj te jen kreative.
Me lojen ne fjale femijet tuaj mund ti krijojne vete modelet e byrzylykeve dhe unazave.
Seti i kesaj loje eshte i perbere nga 6 ngjyra, furcat, unazat dhe byrzylyket te cilet mund te pikturohen.

 

Specifika

Brand
SES Creative
Gjej të ngjashme

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase