1.090 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 1090 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: 14966

Përshkrimi

Pom pom emoticons
Me setin e "Pom pom" ju mund te beni emoji ne forma te ndryshme.
Ky set kreativ perbehet nga filli i perit ti cili eshte materiali me i rendesishem per te krijuar nje "pom pom", gjithashtu ne kete set do te gjeni edhe mjetin i cili do mund te beje lidhjen e perit dhe te krijoje formen e "pom pom"-it, e per t'a perfunduar "pom pom"-in per te krijuar formen e nje emoji do te gjeni edhe format e aksesoreve per te krijuar syte, buzet, syzet etj te emojit te preferuar te femijes suaj.
Mund te shikoni edhe videon e meposhtme:
https://www.youtube.com/watch?v=OAIobiFQBUg&vl=de

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase