My First - Fingerpaint stamps

1.190 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 1190 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: 14414

Përshkrimi

Me setin e SES My first fingerpaint, femija juaj mund te mesoje lehtesisht te njohe ngjyrat dhe format.
Ne set perfshihen format gjeometrike me ngjitje, format plastike (cilesore te cilat nuk ndikojne ne shendetin e femijes), bojrat (cilesore te cilat nuk ndikojne ne shendetin e femijes).
Femija juaj mund te krijoje forma dhe peisazhe te ndryshme me kete set mjaft argetues!
Per me teper mund te shikoni dhe videon e meposhtme:
https://youtu.be/ovqq-JnUQEA

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase