Hammer tic fantasy- SES

1.490 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 1490 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: 00926

Përshkrimi

Seti i  Hummer tic fantasy eshte nje set mjaft interesant per te vene ne levizje imagjinaten e femijeve tuaj.
Seti i perbere nga pjeset formuese, thumba, tabele tape, cekici etj.
Argetojini femijet tuaj me kete produkt loder, mesojini ngjyrat dhe gjithashtu vini ne pune imagjinaten e tyre.

https://youtu.be/LLXWvhfnmkI

Specifika

Brand
SES Creative
Gjej të ngjashme

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase