Crafting animals with chenille

690 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 690 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: 14612

Përshkrimi

Crafting animals with chenille
Seti i "pastrueseve te tubave" eshte nje set mjaf interesant nga marka e njohur SES, e cila jo vetem do te argetoje dhe gezoje femijet tuaj por edhe do t'i beje ato shume te lumtur.
Ne kete set femija juaj do te mund te zhvilloje mendimin e tij mbi kafshet, do te mesoje mbi gjymtyret e kafsheve.
Seti eshte i perbere nga figura te ndryshme te kafsheve te cilave u mungojne gjymtyret.
Me ane te disa ledheseve te cilat sherbejne si gjymtyre per figurat e kafsheve ne fjale femija do te mund t'i vendose dhe te krijoje nje kafshe te plotesuar.
Produkt cilesor!

Specifika

Brand
SES Creative
Gjej të ngjashme

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase