Casting and painting - Dragon

1.290 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 1290 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: 14204

Përshkrimi

Ky set nga SES Creative eshte nje set qe mund te kenaqe femijet tuaj, me ane te tabakase ju mund te vendosni masen e pergatitur me allci ne formen e dragoit, me pas pasi te jete thare (thahet lehtesisht) ju mund t'a ngjyrosni me ngjyrat qe ju deshironi dhe me pas te ngjisni dy anet e krijuara me allci, per te krijuar me pas nje dragua...
Shikoni videon e meposhtme:

https://youtu.be/pALHI3FJAGc

Specifika

Brand
SES Creative
Gjej të ngjashme

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase