Casting & painting - Butterfly + glitter-SES

990 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 990 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: 01131

Përshkrimi

Seti me flutura me material allcie, dhe ngjyrat.
Nje set mjaft interesant i cili thahet lehte pasi ngjyroset.
Njyra mjaft te bukura+ ngjyra me xixa.
Mesoni te ngjyrosni, te kombinoni sa me bukur ngjyrat dhe gjithashtu te jeni sa me shume kreative.

Specifika

Brand
SES Creative
Gjej të ngjashme

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase