990 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 990 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: 01132

Përshkrimi

Seti me format e kafsheve.
Me kete set femija juaj,mund te arrije te formoje vete kafshet me ane te formave precize te kafsheve si (luani, tigri, gjirafa, Ariu Panda, Zebra etj,..) dhe me ane te materialit te argjiles ne ngjyre te bardhe.
Ne kete set eshte edhe pjata me forma dhe gjithashtu 6 ngjyra baze per te bere me pas edhe ngjyrosjen e kafsheve!

Specifika

Brand
SES Creative
Gjej të ngjashme

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase