1.790 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 1790 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: 00943

Përshkrimi

Seti i punimeve me dru.
Seti i perbere nga nje cekic i vertete + thumba te vertete, me disa pjese druri te prera drejte.
Loje teper edukative e cila i meson femijeve tuaj si te punojne dhe te bashkojne pjeset e drurit ne menyre korrekte.
Seti mjaft interesant!
Me materiale cilesore qe nuk ndikojne ne shendetin e femijeve tuaj!

Specifika

Brand
SES Creative
Gjej të ngjashme

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase