Bubble Tennis - Keep the bubbles in the air

1.100 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 1100 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Kodi: 02253

Përshkrimi

Bubble Tenis eshte nje set mjaft interesant me te cilin femijet tuaj mund te agetohen pafund.
Me kete set femija juaj do te arrije te beje flluska ne madhesi te ndryshme dhe do te mund te luaje me t'o duke i hedhur me ane te tabakase plastike e cila i pret dhe i shtyn flluskat e sapunit.
Ky set perbehet nga pjesa e tabakase e cila pret flluskat dhe i hedh (per aq kohe sa mund te kete jetegjatesi nje flluske), masa ne shishen me leng sapuni, nje rakete e cila nxjerr flluskat.

Specifika

Brand
SES Creative
Gjej të ngjashme

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase