Libri Flexitarian Cookbook
A33351
Përshkrimi
Më pak një regjim i ngurtë dhe më shumë një përpjekje organike për të ngrënë një dietë kryesisht vegjetariane, Libri Flexitarian Cookbook përmban receta të shijshme me në qendër bimët, me opsione për përfshirjen e mishit ose peshkut sipas nevojës.
Shumë prej nesh po kërkojnë të hanë më pak mish dhe/ose peshk, pasi një mori arsyesh mjedisore, etike dhe shëndetësore për ta bërë këtë grumbullohen. Koncepti i mos përqendrimit të çdo vakti rreth një proteine me bazë shtazore është në rrugën e duhur për t'u vendosur në shoqërinë kryesore. Por atje, ka një gamë të tërë kuzhinierësh në shtëpi, të vendosur diku mes mishngrënësve dhe veganëve, të cilët po bëjnë çmos për të reduktuar konsumin e mishit, por duke e shijuar atë me raste kur u vjen dëshira; fleksitarët. Libri Flexitarian Cookbook është një koleksion recetash të shijshme, moderne vegjetariane, me opsione të thjeshta për të ndryshuar mishin ose peshkun, ashtu siç ju merr humori. Nuk do t'u duhet më fleksitaristëve të mashtrojnë mes librave të shumtë të gatimit ose të përziejnë në mënyrë të rastësishme një fund të mishit të një recete në varësi të dëshirave të tyre. Recetat përfshijnë një sallatë të ngrohtë me thjerrëza të pjekura me paneer krokante dhe salcë pikante, por paneer mund të ndërrohet me karkaleca krokante nëse preferohet. Një zierje me perime dimërore me peta me barishte është mjaft e konsiderueshme më vete, por ky libër gatimi ju jep mundësinë të shtoni faqe viçi të gatuara ngadalë, nëse dëshironi. Një recetë më e mirë ndonjëherë për musaka me perime dhe thjerrëza ofron mundësinë e ndërrimit të thjerrëzave me mish të grirë të rregullt, ndërsa tagina e perimeve me erëza marokene ofron një mundësi për të gatuar me pulë, nëse ju merr humori.
Shumë prej nesh po kërkojnë të hanë më pak mish dhe/ose peshk, pasi një mori arsyesh mjedisore, etike dhe shëndetësore për ta bërë këtë grumbullohen. Koncepti i mos përqendrimit të çdo vakti rreth një proteine me bazë shtazore është në rrugën e duhur për t'u vendosur në shoqërinë kryesore. Por atje, ka një gamë të tërë kuzhinierësh në shtëpi, të vendosur diku mes mishngrënësve dhe veganëve, të cilët po bëjnë çmos për të reduktuar konsumin e mishit, por duke e shijuar atë me raste kur u vjen dëshira; fleksitarët. Libri Flexitarian Cookbook është një koleksion recetash të shijshme, moderne vegjetariane, me opsione të thjeshta për të ndryshuar mishin ose peshkun, ashtu siç ju merr humori. Nuk do t'u duhet më fleksitaristëve të mashtrojnë mes librave të shumtë të gatimit ose të përziejnë në mënyrë të rastësishme një fund të mishit të një recete në varësi të dëshirave të tyre. Recetat përfshijnë një sallatë të ngrohtë me thjerrëza të pjekura me paneer krokante dhe salcë pikante, por paneer mund të ndërrohet me karkaleca krokante nëse preferohet. Një zierje me perime dimërore me peta me barishte është mjaft e konsiderueshme më vete, por ky libër gatimi ju jep mundësinë të shtoni faqe viçi të gatuara ngadalë, nëse dëshironi. Një recetë më e mirë ndonjëherë për musaka me perime dhe thjerrëza ofron mundësinë e ndërrimit të thjerrëzave me mish të grirë të rregullt, ndërsa tagina e perimeve me erëza marokene ofron një mundësi për të gatuar me pulë, nëse ju merr humori.
Reviews
Nuk u gjet asnjë koment
Ju lutemi, regjistrohuni në mënyrë që ne t'ju njoftojmë për një përgjigje