B23916
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme
Përshkrimi
Një rrëfim për jetën, një kërkim të rrënjëve të kulinarisë shqiptare dhe receta që vijnë si një vepër arti. Një libër ku shija gërshtohet me të ushqyerit e shëndetshëm.
Kishte zgjedhur Festën e Luleve për të përuruar librin e tij të parë. Rapsodia e chef Alfred Markut, e mbledhur në një pjatë, të pazakontë. Me shije fëmijërie, aromë të një rrugëtimi jete nga vendlindja, në veri të Italisë dhe një rikthim në shtëpi si një gatim tradicional bërë me rrënjë dashurie, zgjim i të gjitha shqisave me delikatesën e ushqimit gourmet, si një eksperiment i suksesshëm për herë të parë në Shqipëri… Është ky kombinimi i pagabueshëm i një kompozitori të kuzhinës me një përvojë që e kapërcen shkollën dhe shkon drejt e në shpirtin e shijuesit.
Kishte zgjedhur Festën e Luleve për të përuruar librin e tij të parë. Rapsodia e chef Alfred Markut, e mbledhur në një pjatë, të pazakontë. Me shije fëmijërie, aromë të një rrugëtimi jete nga vendlindja, në veri të Italisë dhe një rikthim në shtëpi si një gatim tradicional bërë me rrënjë dashurie, zgjim i të gjitha shqisave me delikatesën e ushqimit gourmet, si një eksperiment i suksesshëm për herë të parë në Shqipëri… Është ky kombinimi i pagabueshëm i një kompozitori të kuzhinës me një përvojë që e kapërcen shkollën dhe shkon drejt e në shpirtin e shijuesit.
Reviews
Nuk u gjet asnjë koment