Hotpoint

Në gjendje
67.990 Lekë 43.990 Lekë
Ju kurseni: 24.000 Lekë (Përfshirë taksat)
HOTPOINT NM11945 WS 610080
BrandHotpoint Kapaciteti9KG
Në gjendje
89.990 Lekë 59.990 Lekë
Ju kurseni: 30.000 Lekë (Përfshirë taksat)
SPECIFIKIMI KRYESOR Kapaciteti (kg): 10 Shpejtësia e rrotullimit (rpm): 1351 Klasa e punës: B
BrandHotpoint Kapaciteti10KG
Në gjendje
59.990 Lekë 38.990 Lekë
Ju kurseni: 21.000 Lekë (Përfshirë taksat)
teknike PROGRAME TË VEÇANTA KUNDËR BAKTEREVE / FILLIMI I VONES MARKA HOTPOINT-ARISTON MODELI NFR428W IT KAPACITETI LARJE 8 KG PARAPRAHJE PO GARANCI 24 MUAJ KLASA E ENERGJISË C LLOJI I MOTORIT TË INVENTORIT NIVELI I ZHURMAVE 81 dB NR. PROG 16 PANELI ELEKTRONIK KONTROLL DIMENSIONET 59,5 X 57,7 X 85,0 CM TEKNOLOGJIA E LARJES ËOOLMARK GREEN RPM 1200 RPM
BrandHotpoint Kapaciteti8KG
Në gjendje
99.990 Lekë 77.990 Lekë
Ju kurseni: 22.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Kjo makinë është e pavarur Hotpoint përmban: Kapacitet i madh 9,0 kg për larje. Kapaciteti 7.0 kg për tharje. Rrotullimi me 1600 rpm, i shpejte dhe efikas. Ngjyra e bardhë.
BrandHotpoint Kapaciteti (KG)11 / 7 kg
Në gjendje
96.990 Lekë 68.990 Lekë
Ju kurseni: 28.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Kjo makinë është më e lirë nga pika e nxehtë: kazan të gjerë dhe të madh 11,0 kg. Klasa energjetike B. Rrotullimi me 1400 rpm, i shpejte dhe efikas. Ngjyra e bardhë.
BrandHotpoint Kapaciteti (KG)11 KG
Në gjendje
92.990 Lekë 59.999 Lekë
Ju kurseni: 32.991 Lekë (Përfshirë taksat)
LAVATRICE LARJE THARJE HOTPOINT AQD972F
BrandHotpoint Kapaciteti (KG)9 / 7 KG
Në gjendje
57.900 Lekë 43.990 Lekë
Ju kurseni: 13.910 Lekë (Përfshirë taksat)
LAVASTOVILJE HOTPOINT INCASO HI 3010 594240
BrandHotpoint Gjeresi600 mm
Në gjendje
76.990 Lekë 56.990 Lekë
Ju kurseni: 20.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Kjo makinë është më e lirë nga pika e nxehtë: Kazan shumë të gjerë dhe të madh 9,0 kg. Klasa energjetike B. Rrotullimi me 1400 rpm, i shpejte dhe efikas. Ngjyra e bardhë.
BrandHotpoint Kapaciteti (KG)9 KG
Në gjendje
95.990 Lekë 72.900 Lekë
Ju kurseni: 23.090 Lekë (Përfshirë taksat)
Kjo makinë është e pavarur Hotpoint përmban: Kapacitet i madh 10,0 kg. Kapaciteti 7.0 kg për tharje. Rrotullimi me 1600 rpm, i shpejte dhe efikas. Ngjyra e bardhë.
BrandHotpoint Kapaciteti (KG)10 / 7 KG
Në gjendje
47.990 Lekë 32.990 Lekë
Ju kurseni: 15.000 Lekë (Përfshirë taksat)
PROGRAME SPECIALE ANTI-RRUDHE, MARKA HOTPOINT ARISTON MODELI NS702U W EU N KAPACITETI LARES 7 KG PARALARJE PO GARANCIA 24 MUAJ KLAS ENERGJIE A+++ LLOJ I MOTORRIT UNIVERSAL NIVELI I ZHURMES 51 dB / 81 dB NR.PROG 14 PANELI I KONTROLLIT ELEKTRONIK...
BrandHotpoint Kapaciteti (KG)7 KG
Në gjendje
49.990 Lekë 39.990 Lekë
Ju kurseni: 10.000 Lekë (Përfshirë taksat)
KAPACITETI 14 Sete KURSIMI I ENERGJISE Klasa e Energjisë (E Re) : E NUMRI I PROGRAMEVE 9 Programi TEKNOLOGJIA E PANELIT LED OPSIONE Nivele Temp: 3 , Cikli i shpejte, Nisje e Vonuar, Super Silent, FLEXI LOAD FUNKSIONI Larje Gjysem Ngarkese TEKNOLOGJIA...
BrandHotpoint Gjeresi600 mm