Hotpoint

In stock
67.990 Lekë 43.990 Lekë
You save: 24.000 Lekë (Including tax)
HOTPOINT NM11945 WS 610080
BrandHotpoint Capacity9KG
In stock
89.990 Lekë 59.990 Lekë
You save: 30.000 Lekë (Including tax)
SPECIFIKIMI KRYESOR Kapaciteti (kg): 10 Shpejtësia e rrotullimit (rpm): 1351 Klasa e energjisë: B
BrandHotpoint Capacity10KG
In stock
59.990 Lekë 38.990 Lekë
You save: 21.000 Lekë (Including tax)
Technical SPECIAL PROGRAMS AGAINST BACTERIA / DELAYED START HOTPOINT-ARISTON BRAND MODEL NFR428W IT WASHING CAPACITY 8 KG PREWASHING YES 24 MONTH WARRANTY ENERGY CLASS C INVENTORY ENGINE TYPE NOISE LEVEL 81 dB NO. PROG 16 ELECTRONIC CONTROL PANEL DIMENSIONS 59.5 X 57.7 X 85.0 CM WOOLMARK GREEN WASHING TECHNOLOGY RPM 1200 RPM
BrandHotpoint Capacity8KG
In stock
99.990 Lekë 77.990 Lekë
You save: 22.000 Lekë (Including tax)
Kjo makinë larëse e pavarur Hotpoint përmban: Kapacitet i madh 9,0 kg për larje. Kapaciteti 7.0 kg për tharje. Rrotullimi me 1600 rpm, i shpejtë dhe efikas. Ngjyra e bardhë.
BrandHotpoint Kapaciteti (KG)11 / 7 kg
In stock
96.990 Lekë 68.990 Lekë
You save: 28.000 Lekë (Including tax)
Kjo makinë larëse Hotpoint me ngarkesë të lirë përmban: kazan të gjerë dhe të madh 11,0 kg. Klasa energjetike B. Rrotullimi me 1400 rpm, i shpejtë dhe efikas. Ngjyra e bardhë.
BrandHotpoint Kapaciteti (KG)11 KG
In stock
92.990 Lekë 59.999 Lekë
You save: 32.991 Lekë (Including tax)
LAVATRICE LARJE THARJE HOTPOINT AQD972F
BrandHotpoint Kapaciteti (KG)9 / 7 KG
In stock
57.900 Lekë 43.990 Lekë
You save: 13.910 Lekë (Including tax)
LAVASTOVILJE HOTPOINT INCASO  HI 3010 594240
BrandHotpoint Gjeresi600 mm
In stock
76.990 Lekë 56.990 Lekë
You save: 20.000 Lekë (Including tax)
Kjo makinë larëse Hotpoint me ngarkesë të lirë përmban: Kazan shumë të gjerë dhe të madh 9,0 kg. Klasa energjetike B. Rrotullimi me 1400 rpm, i shpejtë dhe efikas. Ngjyra e bardhë.
BrandHotpoint Kapaciteti (KG)9 KG
In stock
95.990 Lekë 72.900 Lekë
You save: 23.090 Lekë (Including tax)
Kjo makinë larëse e pavarur Hotpoint përmban: Kapacitet i madh larës 10,0 kg. Kapaciteti 7.0 kg për tharje. Rrotullimi me 1600 rpm, i shpejtë dhe efikas. Ngjyra e bardhë.
BrandHotpoint Kapaciteti (KG)10 / 7 KG
In stock
47.990 Lekë 32.990 Lekë
You save: 15.000 Lekë (Including tax)
PROGRAME SPECIALE ANTI-RRUDHE, MARKA HOTPOINT ARISTON MODELI NS702U W EU N KAPACITETI LARES 7 KG PARALARJE PO GARANCIA 24 MUAJ KLAS ENERGJIE A+++ LLOJ I MOTORRIT UNIVERSAL NIVELI I ZHURMES 51 dB / 81 dB NR.PROG 14 PANELI I KONTROLLIT ELEKTRONIK...
BrandHotpoint Kapaciteti (KG)7 KG
In stock
49.990 Lekë 39.990 Lekë
You save: 10.000 Lekë (Including tax)
KAPACITETI 14 Sete KURSIMI I ENERGJISE Klasa e energjise (New) : E NUMRI I PROGRAMEVE 9 Programe TEKNOLOGJIA E PANELIT LED OPSIONE Nivele Temp: 3 , Fast Cycle, Nisje e Vonuar, Super Silent, FLEXI LOAD FUNKSIONI Larje Gjysem Ngarkese TEKNOLOGJIA E...
BrandHotpoint Gjeresi600 mm