Printer deskjet me wireless 2720

9.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
Jashtë stokut
Çmimi në pikë: 9500 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Përshkrimi

Printer deskjet 2720!

Multifunksional (fotokopjim, printim dhe skanim)!

Inkjet!

Me ngjyra!

Me wireless!

Tonerat qe i pershtaten : Hp 305 black dhe hp 305 colour!

I pershtatshem per perdorim zyre ose vetjak!

Cilesi e larte!

Specifika

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase