Gote Plastike Chicco

1.500 Lekë
(Përfshirë taksat)
Në gjendje
Çmimi në pikë: 1500 pikë
14 days return right
Dorëzimi
Opsionet e pagesës
Përparësitë tona
Gjeni të ngjashme

Përshkrimi

Chicco Easy Cup 266ml ideale për tu mësuar me buzët, rezistente ndaj kafshimit dhe pa pikuar. Ashtu si pirja e një gote.

  • Për mosha 12 muajsh plus.
  • Dalja e hollë e ngjashme me buzën e një gote, lejon fëmijën të mësojë se si të shtrëngojë buzët për të pirë nga gota.
  • Gotë rezistente ndaj kafshimeve.
  • Me formë ergonomike.

Specifika

Brand
Chicco
Gjej të ngjashme

Reviews

Nuk u gjet asnjë koment

Ndoshta ju mund të jeni të interesuar
  • Produkte të ngjashme
  • Shikuar së fundi
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase