Aptamil Organic 1 Infant Formula është një ushqim i plotë dhe i plotësuar që nga lindja si burim është vetëm për të vendosur ose si një shtesë e qumështit të gjirit. Ai lëndë të veçanta të rëndësishme janë në këtë moshë. I vetmi karbohidrat që nuk është laktoza dhe nuk ka niseshte ose vaj palme.
Përshkrimi
Tani në fakt e njohur organike
Për mbi 50 vjet nuk kemi studiuar vetitë e tyre të qumështit të gjirit dhe zhvillojnë si ushqen dhe fëmijën.
Aptamil® Organik 1 është krijuar me qumësht organik duke ndërthurur
shkencën me natyrën.
Me vajra bimorë, pa vaj palme.
Hallall.
Hirrë e demineralizuar (nga qumështi) , vajra bimorë, laktozë (nga qumështi) , qumësht i skremuar , galakto-oligosaharide ( nga qumështi), proteina e hirrës * (nga qumështi) , frukto-oligosaharide, lecitina e sojës, vaj peshku, citrat kaliumi, fosfat kalciumi, vaj nga Mortierella alpina, karbonat kalciumi, klorur natriumi, klorur kolina, klorur magnezi , vitaminë C, klorur kaliumi, hidroksid kaliumi, inositol, sulfat hekuri (II), sulfat zinku, vitaminë, L-karte, E, niacinë, sulfat bakri, vitaminë A., vitaminë B1, vitaminë B6, acid folik, kalium jodur, selenit natriumi, vitaminë K, biotinë, sulfat mangani II, vitaminë D, vitaminë B12
Alergjentët: qumështi, peshku, soja
Kur përgatitni Aptamil® Organik 1, shikoni me kujdes udhëzimet për përdorim. Përgatitja dhe ruajtja e një gabimi mund të çojë në problemin e rikthimit nga mikrobeve të padëshirueshme. Përgatiteni ushqimin para çdo vakti dhe ushqejeni bebin pasuri. Mos e ripërdorni ushqimin e mbetur. Lani duart dhe sterilizoni të gjitha mjetet. Mos e ngrohni ushqimin me qumësht në mikrovalë (rrezik nga mbinxehja).
1. Zieni ujin e pijshëm dhe lereni të ftohet në 40 ° C, hidhni 2/3 e sasisë së kërkuar të ujit në shishe.
2. Përdorimi i lugës që gjendet brenda kutisë dhe sheshojeni pluhurin tek niveluesi. Mos e ngjeshni ose shtoni pluhurin.
3.Derdhni sasinë e kërkuar të pluhurit në shishe. Vendoseni lugën matëse në mbajtësin e lugës.
4. Mbylleni shishen. Sasia e mbetur e ujit të pijshëm dhe tundeni, fort dhe vërtikalisht për 10 sekonda pak ujë të jetë tretur.
5. Ftoheni nën ujë të rrjedhshëm. Përdoreni ushqimin ushqimin dhe Kontrolloni temperaturën e ushqimit (rreth 37 ° C)
Reviews
Nuk u gjet asnjë koment