Zenova

Në gjendje
22.000 Lekë 18.000 Lekë
Ju kurseni: 4.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Ky kondicioner portativ adopton teknologjinë e ftohjes së kristalit të akullit dhe lagështimit të ajrit për të ulur temperaturën nga ndenja e ajrit dhe për të rritur lagështinë relative. Ndryshe nga kondicionerët e tjerë normalë, ftohësi ynë jo vetëm që mund të hidratojë lëkurën tuaj, por edhe të pastrojë ajrin. Mund të përdoret si ftohës, lagështues dhe pastrues personal i ajrit, duke ju lejuar të shijoni një verë të rehatshme.