Xierbao

Në gjendje
800 Lekë 490 Lekë
Ju kurseni: 310 Lekë (Përfshirë taksat)
Ushqyesi i frutave të freskëta është bërë nga silikoni më i lartë ushqimor i cili është pa BPA, pa lateks, pa naftë Ky ushqyes fleksibël silikoni për fëmijë është më i lehtë dhe më i përshtatshëm për t'u pastruar se ushqyesit e tjerë të rrjetës ushqimore. Mund ta lani thjesht në ujë të...