Baby & Toddler Outfits

Age
Brand
Price
Vendor
In stock
22.800 Lekë
(Including tax)
Eshte matrial stofi i leshte me detaje kadife velur .
In stock
32.700 Lekë
(Including tax)
Eshte i perbere nga matrial i punuar me grimca kristalesh te shndritshme .Ku ne pjesen e poshtme eshte vendosur nje pjese tyli ngjyre qumshti ne forme rrudhash te vogla.
Age10
In stock
21.000 Lekë
(Including tax)
Eshte matrial stofi i leshte me detaje kadife velur .
Age10
In stock
40.100 Lekë
(Including tax)
Fustani "MIMI Ebla" është material i punuar i gjithi me dorë, me temina të vendosura në tyl transparent.
Age10 BrandMimi
In stock
40.100 Lekë
(Including tax)
Pjesa e bustit eshte e punuar me kristale dhe temina ngjyre te kuqe dhe gure transparent e gjitha handmade eshte cope franceze.Pjesa e poshtme eshte tyl i punuar me shirita transparent qe formojne nje valezim ne forme te petaleve te trendafilit.
Age10 BrandMimi
In stock
32.700 Lekë
(Including tax)
Fustani eshte nderuar nga material tyli transparent me detaje dhe xixa me reliev ne forme pikash te njetrajtshme .
In stock
43.800 Lekë
(Including tax)
Pjesa e bustit eshte e punuar me kristale dhe temina ngjyre te kuqe dhe gure transparent e gjitha handmade eshte cope franceze.Pjesa e poshtme eshte tyl i punuar me shirita transparent qe formojne nje valezim ne forme te petaleve te trendafilit.
In stock
24.100 Lekë
(Including tax)
Eshte i perbere nga velur ngjyre jeshile dhe dekoruar me gure dhe kristale ne pjesen e bustit .Te gjitha detajet jane handmade.
In stock
20.900 Lekë
(Including tax)
Eshte i ndertuar ne pjesen e bustit me temina te punuara me dore mbi tylin transparent si dhe pjesa e poshtme nga tyli transparent me te njejten ngjyre dhe detaje tantelle ne forme fluture te punuara me dore
Age10
In stock
36.400 Lekë
(Including tax)
Eshte i perbere nga matrial i punuar me grimca kristalesh te shndritshme .Ku ne pjesen e poshtme eshte vendosur nje pjese tyli ngjyre qumshti ne forme rrudhash te vogla.
In stock
29.500 Lekë
(Including tax)
Fustani eshte nderuar nga material tyli transparent me detaje dhe xixa me reliev ne forme pikash te njetrajtshme .
Age10
In stock
14.100 Lekë
(Including tax)
Eshte matrial stofi i leshte me detaje kadife velur si dhe badi 100% pambuk organik me tantelle franceze .
Months9-12
In stock
26.500 Lekë
(Including tax)
Material i gomuar dhe elastik me detaje me kristale guri handmade
Age10
In stock
29.500 Lekë
(Including tax)
Ky fustan eshte i perbete nga nderthurja e disa materialeve.Pjesa e bustit eshte i punuar me dore me temina ku jane vendosur detaje tantelle ne forme luleje me gure te qendisur me dore. Si dhe detaji i fjongos se velurit te kuq. Po ashtu dhe pjesa e poshtme eshte e perbete nga nderthurja e tre...
Age10
In stock
1.500 Lekë
(Including tax)
Kominoshja Mrekullia e Tete eshte pjese e koleksionit Mimi 2022.dhe perse MIMI? sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! ❖ 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS ❖ Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional ❖ Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra ❖ Natyrisht...
Months9-12
In stock
3.900 Lekë
(Including tax)
"Sa Shume Te Dua" eshte nje copez e koleksionit MIMI 2022. dhe perse MIMI? sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! ❖ 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS ❖ Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional ❖ Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra ❖ Natyrisht hipoalergjik, i...
Months3-6
In stock
40.100 Lekë
(Including tax)
Age10 BrandMimi
In stock
21.600 Lekë
(Including tax)
Age10
In stock
4.800 Lekë
(Including tax)
Kominoshe Organike 3 Pjese  eshte pjese e koleksionit Mimi 2022 dhe perse MIMI? sepse PRODUKTET E MIMI JANE ME TE MIRAT! ❖ 100% produkte organike të çertifikuara nga GOTS ❖ Më të buta dhe më e qëndrueshme se pambuku konvencional ❖ Nuk ka kimikate të ashpra ose ngjyra ❖ Natyrisht...
Months3-6
In stock
43.800 Lekë
(Including tax)
Ky fustan eshte i perbete nga nderthurja e disa materialeve.Pjesa e bustit eshte i punuar me dore me kristale dhe temina jane vendosur detaje .Si dhe detaji i fjongos se velurit te bardhe Po ashtu dhe pjesa e poshtme eshte e perbete nga nderthurja e tre materialeve .Velur i bardhe pjesa e...
Show another 20 products
Age
Brand
Price

Lekë  –  Lekë

  • 1500Lekë
  • 43800Lekë
Vendor