Ventilim

Në gjendje
899 Lekë 809 Lekë
Ju kurseni: 90 Lekë (Përfshirë taksat)
HDMI 2.0 është kabllo hdmi super-moderne rezistente ndaj zhurmës me shpejtësi të lartë, e krijuar për të transmetuar sinjal video me cilësi të lartë. Kablloja Hdmi e ventilimit 4k jo vetëm që mbështet rezolucionin bazë prej 4K / 60 Hz, por gjithashtu mbështet kanalin Ethernet, 48-bit ngjyra të...
Jashtë stokut
599 Lekë 539 Lekë
Ju kurseni: 60 Lekë (Përfshirë taksat)
- Kabllo HDMI standard 2.0 - Shtresë lidhëse alumini Përçues bakri 100% pa oksigjen - Kabllo i veshur me PVC dhe kanavacë - Transmetimi i imazhit 4K 50 / 60Hz - Shpejtësia e transmetimit 18 Gbps