Tellur

Në gjendje
2.990 Lekë 2.590 Lekë
Ju kurseni: 400 Lekë (Përfshirë taksat)
Celes Smart Wifi Tellur Celesi Smart ju ben te mundur te kontrolloni llampat e shtepise nga kudo qe mund te jeni nepermjet internet, nuk keni perse te shqetesoheni nese keni lene dritat ndezur. Dite te gjata ne pune, nuk deshironi qe kafsha juaj shtepiake te jete ne erresire? Shume e...
Në gjendje
7.990 Lekë 6.190 Lekë
Ju kurseni: 1.800 Lekë (Përfshirë taksat)
Rrisni sigurinë tuaj me sensorin inteligjent të tymit WiFi të Tellur. Duke pasur një algoritëm inteligjent të kontrollit të dyfishtë, pajisja ndjen tymin dhe ndryshimet e temperaturës dhe aktivizon alarmin. Kur zbulon tym, sensori ju njofton përmes një alarmi akustik, një tregues...
Në gjendje
2.900 Lekë 2.200 Lekë
Ju kurseni: 700 Lekë (Përfshirë taksat)
Prize Smart Tellur WiFi Socket, 2 Porta, 3680W, 16A dalje USB: 1A Priza Tellur Smart AC ju jep fuqine e kontrollit ne duart tuaja ne 2 priza qe mund t'i lidhni njekohesisht Instalohet lehtesisht, priza Tellur mund të personalizohet dhe kontrollohet me telekomandë fale lidhjet me...
Në gjendje
1.390 Lekë
(Përfshirë taksat)
Sensor Tellur Smart Wifi i permbytjes Ndjehuni te sigurt me sensorin inteligjent te permbytjes. Sensori integrohet ne menyre perfekte ne eco sistemin Smart Home dhe mund ta shihni statusin e saj te funksionimit duke hyre ne aplikacionin Tellur Smart ne telefonin tuaj. Ne...
Në gjendje
2.450 Lekë 1.690 Lekë
Ju kurseni: 760 Lekë (Përfshirë taksat)
Çmimi Smart Tellur Wifi Prize Smart Tellur WiFi AC Plug, 2400W, 10A, dalje USB: 1A Shume e thjesht per tu perdorur nepermjeti Tellur smart App. Ju mund te perdorni funksione te intergruara, kohemates, orar i kufizuar, plotesisht te personalizuara. Deshironi te karikoni...
Në gjendje
1.390 Lekë
(Përfshirë taksat)
Sensor dhe levizjes Tellur Smart Wifi Motion PIR Jini te vetedijshem per cdo levizje ne dhome me ndihmen e sensorit te levizjes Pasi te lidhet me mesazhin Tellur Smart, do te jete e mundur qe te merrni njoftime ne telefonin tuaj sa here qe zbulohen levizje, pavaresisht nese eshte...
Në gjendje
3.990 Lekë 3.590 Lekë
Ju kurseni: 400 Lekë (Përfshirë taksat)
Përshkrimi Prize Smart Tellur   Prize Smart Tellur   TLL331031 2200W-10A, Priza Smart ju ben te mundur qe nepermejt Wi-Fi ju mund te fikni ndizni ose edhe programoni orarin e ndezjese ose fikjes te te thitha paisjeve qe mund te lidhen me prizen Brenda...
Në gjendje
1.190 Lekë
(Përfshirë taksat)
Sensor Tellur Smart Wifi per ngjyrues dhe dritare Ndjehuni te sigurt me sensorin inteligjent te dyerve dhe dritareve Tellur. Duke punuar me bateri klasike AAA, sensori ka nje konsum te ulet energjie dhe nje jetegjatesi deri ne 6 muaj. Pasi te lidhi me muain Tellur Smart, ju do te...