Seria e çelikut

Në gjendje
14.499 Lekë
(Përfshirë taksat)
Ekran OLED për statistika në lojë dhe njoftime të rëndësishme Alarmet prekëse ju njoftojnë kur ultimati juaj është gati ose kur shëndeti juaj është i dobët Sensori optik TrueMove3 ofron gjurmim të vërtetë 1 me 1 dhe saktësi të saktë Pjesë modulare të këmbyeshme për performancë dhe...