Shkathtësi

Në gjendje
1.999 Lekë 1.529 Lekë
Ju kurseni: 470 Lekë (Përfshirë taksat)
Dyshekët e AKTIVITETIT TË RISHFRYTËZUESHME - Përfshijnë 6 dyshekë aktiviteti të dyanshëm, 2 shënues Skilly Billy Dry Ease, 1 leckë pluhuri dhe 1 Certifikatë Arritjeje Skilly Billy - Të gjitha dyshekët e aktivitetit vijnë me udhëzime që janë të lehta për t'u kuptuar. MËSONI PËRMES LOJËS - 17...
Në gjendje
1.999 Lekë 1.359 Lekë
Ju kurseni: 640 Lekë (Përfshirë taksat)
Hapësira është një temë e pabesueshme dhe misterioze, e cila ka magjepsur gjithmonë mendjet e reja. Skillmatics Space Explorers do t'i lejojnë fëmijës tuaj të mësojë gjithçka për mrekullitë e hapësirës, duke u siguruar që ata të argëtohen shumë gjatë rrugës! Me aktivitete novatore që variojnë...