Lagështia Shea

Në gjendje
6.348 Lekë 2.343 Lekë
Ju kurseni: 4.005 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë Shampo Shea Moisture Raw Shea Butter (384 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Shea Moisture dhe aksesorëve të tjerë parukerie nga markat 100%...
Në gjendje
8.036 Lekë 2.990 Lekë
Ju kurseni: 5.046 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Pastaj Conditioner Raw Detangler Shea Moisture (237 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Shea Moisture dhe aksesorëve të tjerë parukerie nga markat 100%...
Në gjendje
6.789 Lekë 2.650 Lekë
Ju kurseni: 4.139 Lekë (Përfshirë taksat)
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të nxirrni në pah bukurinë tuaj? Atëherë Kondicioneri Jamaican Black Castor Oil Shea Moisture (384 ml) do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Shijoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Shea Moisture dhe aksesorëve të tjerë parukerie nga...
Në gjendje
6.341 Lekë 2.331 Lekë
Ju kurseni: 4.010 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Conditioner Shea Moisture Raw Shea Butter (384 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Shea Moisture products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Type:...
Në gjendje
7.712 Lekë 2.533 Lekë
Ju kurseni: 5.179 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Conditioner Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Leave-In (312 g) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Shea Moisture products and other hairdressing accessories from 100% original...
Në gjendje
7.209 Lekë 2.650 Lekë
Ju kurseni: 4.559 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Hair Mask African Black Soap Bamboo Charcoal Shea Moisture (340 g) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Shea Moisture products and other hairdressing accessories from 100% original brands...
Në gjendje
7.432 Lekë 2.733 Lekë
Ju kurseni: 4.699 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Conditioner Virgin Coconut Oil Hydration Shea Moisture (384 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Shea Moisture products and other hairdressing accessories from 100% original brands ....
Në gjendje
7.889 Lekë 2.901 Lekë
Ju kurseni: 4.988 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Hair Mask Purple Rice Water Shea Moisture (227 g) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Shea Moisture products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Capacity:...
Në gjendje
6.267 Lekë 2.304 Lekë
Ju kurseni: 3.963 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Conditioner African Black Soap Bamboo Charcoal Shea Moisture (384 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Shea Moisture products and other hairdressing accessories from 100% original...
Në gjendje
7.014 Lekë 2.579 Lekë
Ju kurseni: 4.435 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Shampoo Mango and Carrot Kids Shea Moisture (236 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Shea Moisture products and other hairdressing accessories from 100% original brands ....
Në gjendje
7.432 Lekë 2.733 Lekë
Ju kurseni: 4.699 Lekë
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Shampoo Virgin Coconut Oil Hydration Shea Moisture (384 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Shea Moisture products and other hairdressing accessories from 100% original brands ....
BrandLagështia Shea StatusiI Ri
Në gjendje
5.703 Lekë 2.097 Lekë
Ju kurseni: 3.606 Lekë
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Shampoo and Conditioner Shea Moisture (236 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Shea Moisture products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Type:...
BrandLagështia Shea StatusiI Ri
Në gjendje
7.492 Lekë 2.754 Lekë
Ju kurseni: 4.738 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Styling Gel Shea Moisture Coconut & Hibiscus Curl Curly Hair (340 g) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Shea Moisture products and other hairdressing accessories from 100% original...
Në gjendje
7.312 Lekë 2.101 Lekë
Ju kurseni: 5.211 Lekë
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Nourishing Hair Mask Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen, Grow & Restore Treatment 340 g will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Shea Moisture products and other hairdressing...
BrandLagështia Shea StatusiI Ri
Në gjendje
6.398 Lekë 2.352 Lekë
Ju kurseni: 4.046 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Shampoo Shea Moisture Moisture Coconut Coconut (384 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Shea Moisture products and other hairdressing accessories from 100% original brands ....
Në gjendje
7.312 Lekë 2.689 Lekë
Ju kurseni: 4.623 Lekë (Përfshirë taksat)
Type: Conditioner Properties: Moisturizing Capacity: 354 ml Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Conditioner Shea Moisture Coconut & Hibiscus (354 ml) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Shea Moisture products and other...
Në gjendje
7.910 Lekë 2.910 Lekë
Ju kurseni: 5.000 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Hair Mask Shea Moisture Raw Shea Butter (340 g) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Shea Moisture products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Gender:...
Në gjendje
7.418 Lekë 2.728 Lekë
Ju kurseni: 4.690 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Hair Mask Shea Moisture Intensive Hydration 284 g will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Shea Moisture products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Capacity:...
Në gjendje
6.267 Lekë 2.304 Lekë
Ju kurseni: 3.963 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Styling Cream Shea Moisture Coconut & Hibiscus 236 ml will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Shea Moisture products and other hairdressing accessories from 100% original brands . Type:...
Në gjendje
7.014 Lekë 1.899 Lekë
Ju kurseni: 5.115 Lekë (Përfshirë taksat)
Want to enhance your image and highlight your beauty? Then the Styling Cream Shea Moisture Coconut & Hibiscus Curl Smoothie Curly Hair (340 g) will help you to achieve your goals! Enjoy the benefits and advantages of Shea Moisture products and other hairdressing accessories from 100%...
Trego një produkt tjetër 1